1. Spletna stran

Lastnik, administrator ter izvajalec storitev te spletne strani www.op-svab.com in vseh morebitnih podstrani navedene spletne strani (»Spletna stran«) je Odvetniška pisarna Švab, odvetnik Luka Švab (»Odvetniška pisarna Švab«), Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, matična št. 2666472000.

Dostop in uporaba Spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja Republike Slovenije, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani (»Splošni pogoji uporabe«) ter drugi predpisi, na katere se ti Splošni pogoji uporabe sklicujejo.

2. Pogoji uporabe

Vsebine in informacije, dostopne na tej Spletni strani in ki jih zagotavlja Odvetniška pisarna Švab, so namenjene izključno za informativne namene. Ne vsebujejo pravnih nasvetov, pravnih mnenj ali kakšnih koli drugih nasvetov v povezavi s posebnimi dejstvi in okoliščinami.

Odvetniška pisarna Švab v zvezi z informacijami na tej spletni strani ne jamči in ne zagotavlja njihove točnosti, popolnosti in primernosti za kakršne koli namene. Odvetniška pisarna Švab pod nobenim pogojem ni odškodninsko odgovorna vam ali komur koli drugemu zaradi vašega dostopa ali uporabe gradiva na tej spletni strani. Čeprav si Odvetniška pisarna Švab prizadeva, da gradiva na tej Spletni strani vseskozi posodablja, so informacije na tej spletni strani na voljo le kot splošne informacije, ki lahko ali pa tudi ne odražajo najnovejšega razvoja na področju prava. Preden ukrepate na podlagi informacij na tej Spletni strani, se posvetujte s pravnim strokovnjakom.

3. Vsebina Spletne strani

Odvetniška pisarna Švab si prizadeva, da je vsebina Spletne strani posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavlja in k temu ni zavezana. Ne prevzema nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na Spletni strani. Prav tako ne zagotavlja, da bo Spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna oz. da bo dostop nemoten. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umakne ali spremeni brez predhodnega opozorila.

Vsebina objavljena na Spletni strani je splošnega informativnega značaja in ne predstavlja pravnega nasveta ali druge pravne pomoči, na katero se lahko zanesete. Za uporabo informacij, ki so objavljene na Spletni strani, ne odgovarja. Če Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in vsebine na teh spletnih strani, so takšne povezave zgolj informativne narave. Nad vsebino na teh spletnih straneh nimamo kontrole ali vpliva.

Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na info@op-svab.com.

4. Pravice intelektualne lastnine

Odvetniška pisarna Švab je imetniki vseh avtorskih pravic na vsebini, objavljeni na Spletni strani. Za zasebno uporabo lahko tiskate, kopirate ali shranite dele Spletne strani za nekomercialne namene. Gradiva na Spletni strani ne smete brez našega predhodnega pisnega soglasja uporabljati v poslovne namene.

Na spletni strani, katere lastnik ste, lahko ustvarjate povezave na domačo Spletno stran na način, ki je skladen s pravom in ne škoduje našemu dobremu imenu, ugledu ali poslovanju oz. na način, da se ne okoristite z ugledom Odvetniške pisarne Švab neupravičeno. Prepovedano je objavljanje povezav na Spletno stran, ki nakazujejo ali bi lahko nakazovale na kakršnokoli povezovanje, sodelovanje ali potrditev s strani Odvetniške pisarne Švab, ki pa ne obstaja.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli lahko umaknemo dovoljenje za objavljanje povezav na Spletno stran in/ali brez navedbe razloga zahteva, da takoj umaknete kakršnokoli povezavo na Spletno stran.

5. Varstvo osebnih podatkov

Več o obdelavi osebnih podatkov je navedeno v Politiki zasebnosti.

6. Spremembe Splošnih pogojev uporabe

Splošni pogoji uporabe se lahko kadarkoli spremenijo. Ob obisku Spletne strani po uveljavitvi spremembe Splošnih pogojev uporabe, vas bodo zavezovali spremenjeni Splošni pogoji uporabe, zato svetujemo, da občasno preverite njihovo vsebino.

7. Pravo

Splošni pogoji uporabe se presojajo po pravu Republike Slovenije.

8. Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas kontaktirajte na info@op-svab.com.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše Spletne strani.

Splošni pogoji veljajo od dne 1. 7. 2020.